dinsdag 3 september 2013

Tentkaart van Miranda

Ik denk dat jullie dit ook wel soms meemaken ga je naar je hobby hok word er weer naar boven geschreeuwd MAMA Daisy (onze hond) heeft mijn draak gepikt nou dan maar weer naar beneden om het op te lossen maar dan ben je beneden en dan los je het op en dan zie je dat je de was weer naar binnen moet halen want het ziet er toch wel erg donker uit buiten nou ja jullie begrijpen me wel soms is het gewoon te druk om leuke dingen te maken.

Nou heb ik wel genoeg gezeurd en wat denk je ik heb wat gemaakt. Een tijdje terug was ik op andere blogs aan het kijken en toen zag ik een leuke kaart met beschrijven bij Miranda Mols en die is zo leuk dat ik er ook een heb gemaakt (bedankt Miranda het was precies een leuk kaartje om tussen de drukte door te maken).

Ok het is hier soms wel druk maar voor bestellen maken we wel tijd en ik had dus de regarding dahlias set besteld die vond ik zo mooi en ik heb de kleur rich razzleberry gebruikt verder heb ik de pons decorative label en extra-large oval gebruikt.

Ik had gisteren een easlecard laten zien en ik kon toch niet op de naam komen maar dankzij een mede kaartmaakster Miriam Cooijmans (je moet echt ook eens bij haar blog kijken ze maakt samen met haar hobbyclubje hele leuke dingen) dus bij deze bedankt Miriam.


4 opmerkingen:

 1. Ahh wat lief van je dat mij vermeld in je berichtje, je bent een schat dankjewel!! Echt leuk om te lezen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg mooi geworden en dat voor zo'n snel tussendoorkaartje. Toppie hoor!
  Groet, petra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahaha, graag gedaan. Wat heb je een prachtig exemplaar gemaakt zeg!

  BeantwoordenVerwijderen