woensdag 23 oktober 2013

Mededelingen

Hoi allemaal het is alweer een tijdje geleden dat ik wat van me heb laten horen mijn excuses hier voor maar de afgelopen twee weken zijn zo bizar geweest ik heb er haast geen woorden voor.
We zijn heerlijk een weekje weg geweest naar een huisje in Limburg heerlijk. De eerste dag ging al meteen goed Thijs (ons zoontje) een teek op zijn ooglid allemaal goed afgelopen en we moeten nog even afwachten wat hij er nog van kan krijgen maar we zijn positief. Voor de rest een super week gehad.
Eenmaal thuis alles weg wassen natuurlijk en maandag weer aan de slag (ja dat dacht ik dan) . Zondag nacht vond de cv ketel het wel leuk geweest en liet al zijn water van zolder tot aan de huiskamer naar beneden vallen drama het regende binnen. Maar ja alles onder het water tv dvd speler en natuurlijk de laptop die op de eettafel lag en nu af en toe heel raar doet en dan nog de rest van de lange waslijst.
Maar ja zoals ik al net zei we zijn positief en het komt allemaal wel weer goed er zijn ergere dingen op de wereld. Maar nu begrijpen jullie misschien waarom het op mijn blog zo stil was de afgelopen dagen.
En dan nu even een paar leuke nieuwtjes voor jullie 
Ten eerste hebben we eindelijk Nederlandse tekst stempels zoals je hier  boven kan zien het heeft even geduurdt maar ze zijn dan ook wel erg leuk hoor.


Tweede nieuwtje de thinlits superleuk. Je kunt met deze dies bewegende kaarten maken erg verslavend moet ik zeggen je kan er zoveel verschillende kaarten mee maken en de kleine dies kun je ook weer voor je andere kaarten gebruiken, Ik zal zo snel mogelijk wat voorbeeldjes gaan maken om het jullie te laten zien.Dan is er ook nog een leuke actie van 25 stempels waar je 25% korting zie hier onder.
Slaap lekker voor zo en tot gauw.2 opmerkingen:

  1. Wat een pech Nicole. Maar fijn dat je zo positief bent. Dat is de enige manier om er snel weer bovenop te komen. Sterkte!
    Liefs Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jeetje wat een hoop narigheid. Wel super knap dat je zo positief blijft. Kop op, het komt wel weer goed. Ik heb je wel gemist in blogland :)

    BeantwoordenVerwijderen