donderdag 11 juli 2013

kindertraktatie

Ik had nog niet verteld over het nieuwe kopje (kindertraktatie) boven aan de blog.
Nou hier komt het dan ik maak zo af en toe voor kinderen van familie of vriendinnen traktatie om op school uit te delen nu dacht ik het is misschien handiger om daar een aparte pagina voor te maken dus bij deze maak ik dat nu bekend. Nu dat ik vakantie heb maken mijn hersens over uren want het ene idee na het andere komt in me op zo ook deze. Ik zag dit op Pinterest mijn favotiete idee├źn box en ben het meteen gaan maken het is zo makkelijk maar door wat versiersels is het een leuk uitdeel bakje geworden. Op het rondje kan je de eerste letter van de naam zetten maar ook de leeftijd van het kindje en ik heb er skittles in gedaan maar dat kan ook wat anders een zakje chips want het is gewoon een vierkant en die kan je zo groot maken als je zelf wilt. Super ideetje al zeg ik het zelf.
 

Je kan hem in vele kleurtjes maken ik heb nu papier met twee verschillende printjes gebruikt maar het kan ook in een uni kleur.
Goh het schiet al op de vakantie maar ik heb nog een week dus ga gewoon door met genieten.
Hele fijne dag en tot gauw.

5 opmerkingen:

  1. Heel erg leuk. Ben nieuwsgierig hoe je die vouwde....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk idee Nicole. Heerlijk om vakantie te hebben. Vooral nu het zo nu en dan lekker zonnig en warm is. Wij moeten nog ruim een week wachten, dan heeft mijn zoontje ook eindelijk vakantie. Mijn dochter zit op de middelbare, die is wel al vrij.
    Geniet er nog lekker even van.

    BeantwoordenVerwijderen