vrijdag 5 juli 2013

Nieuwe catalogus


We hebben nu al weer 3 dagen een nieuwe catalogus en ik moet even kwijt wauw wat een mooie spullen Wij hadden natuurlijk al een voorproefje en wisten wat komen zou maar ik zie nog steeds iedere keer als ik hem doorblader dingen die ik op mijn wenslijstje zet.

Maar ik kan jullie ook al mee delen dat er een hele nieuwe Herfst/Winter catalogus komt aan het einde van augustus dus kunnen we weer helemaal wauw worden van die nieuwe spulletjes.

Ik heb vandaag ondanks het heerlijke weer toch nog even na mijn werk op mijn hobbyzolder gezeten was niet erg koel maar ja ik wou even een kaartje maken.
Ik heb er voor gekozen om de kleuren Crisp Cantaloupe, Pistachio Pudding en Coastal Cabana te gebruiken en natuurlijk een leuk vlindertje erbij. Ben je nieuwsgierig naar de producten die ik heb gebruikt neem dan een kijkje in de nieuwe catalogus rechts in het scherm en misschien zie je nog meer leuke dingetjes om te bestellen stuur me een mailtje en dan kan ik het voor je bestellen.

Dan heb ik ten slotte nog een kleine mededeling over wat foutjes in de catalogus.
De Lattice Bigz Die blz 192 heeft een verkeerde bestelnummer het goede nummer is 115958.
De New Colour Cardstock and Padkit blz 139 is niet €36,95 maar €61,95 en heeft het bestelnummer 132281.
De World Map stempel daar stonden 2 woorden op die niet echt konden dus hebben ze deze uit de lijst gehaald en in augustus komt er een vernieuwde versie.
Dan hebben we nog de Label Pop 'n Cuts die doet niet precies wat ie moet doen dus deze is nog niet leverbaar later meer hier over.
Als er nog meer veranderingen zijn horen jullie het van mij.

Heel veel mooi weer dit weekend en tot gauw.

3 opmerkingen:

 1. deze kaart is ook weer mooi en er staan zeker mooie spullen in de catalogus ali

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf he al die nieuwe spulletjes. En deze nieuwe kleuren zijn ook mooi. Leuke kaart!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig Nicole. Je moet er iets voor over hebben om een kaartje te maken, lekker warm op zolder!!
  Liefs Angelique

  BeantwoordenVerwijderen