vrijdag 2 augustus 2013

Papaya CollageEen tijdje terug had ik wat spulletjes besteld en niet echt goed opgelet wat ik in tikte en ja hoor had ik de stempels Papaya Collage 2 keer besteld. Dus dacht ik nou ja terug sturen maar ik zat er naar te kijken en ja ik kreeg er toch een kriebel gevoel van dat ik er wel leuke dingen mee kon maken.
En zie hier het eerste kaartje dat ik er mee heb gemaakt. De lijst heb ik met goud emboss poeder gemaakt net als de vlinder die van de best of van juli is nog steeds te bestellen. Met de letter stempels Notable Alphabet heb ik de woorden HOME en LOVE gestempeld. De kleuren die ik heb gebruikt zijn coastal cabana, crisp cantaloupe en baked brown sugar  en het witte lintje is organza ribbon heel fijn lint je kan het met de refill flesjes inkt en de spritzer een kleurtje geven dus heb je altijd de juiste kleur en je hebt een rol van 13.7 m voor € 6,95 niet duur toch. Ik vergeet haast te vertellen dat het crisp cantaloupe met de square lattice is geĆ«mbossed.

Nou ik vind hem wel een succesje voor een set die ik eigenlijk niet wou misschien wel leuk soms zo'n uitdaging met een stempel die je anders nooit zou kopen.

Heel fijn weekend en tot gauw maar weer wij gaan dit weekend schilderen en op een rommelmarkt staan dus een lekker druk weekend.

3 opmerkingen: