donderdag 1 augustus 2013

Wisteria Wonder

En ja hoor de hitte is er weer. Ik had er op gerekend dus meteen gebruik gemaakt van de koele dag gisteren en 2 kaartjes gemaakt en 1 doosje. Dus weer een voorraadje om aan jullie te laten zien. Ik vind het zelf ook altijd teleurstellend als je achter je pc duikt en denkt he lekker even kijken wat er  gemaakt is en dan zie je dat er niks nieuws is begrijpelijk want ja niet te geloven maar we hebben ook nog een andere dingen in ons leven en mensen dan alleen maar kaartjes maken en andere leuke dingen. (om je de waarheid het zeggen is dat wel eens moeilijk vooral als je weer zo'n leuk pakketje krijgt met heerlijke nieuwe producten) Maar ik zit weer hardop te denken en kan jullie beter laten zien wat ik heb gemaakt.

Ik heb al heel lang de itty bitty shapes punch pack en daar maak ik dan een leuk bloempje van of een oogje (het zijn nl 3 punchen 1 rond, 1bloempje en 1 ja laten we zeggen ook een bloempje maar dan vier blaadjes) en dat is nou net degene waar ik deze kaart mee heb gemaakt.

Ik van die punch 22 bloempjes uitgedrukt en toen over de
bloem stempel geplakt in het hartje heb ik een pareltje geplakt

De kleuren die ik heb gebruikt zijn wisteria wonder en gumball green. De stempel is van de best of flowers en sweet essentials. En ik heb wat twine gebruikt maar de wisteria wonder hebben ze niet meer. De achtergrond is met de honeycomb folder bewerkt en ik heb ook 1 tea lace doillies.
Ik moet zeggen het was even nadenken wat ik wou maken door die hitte waren mijn hersens geloof ik even out of work maar ze doen het weer en ik vind het een geslaagde poging.
Geniet van het weer (ik ga dat zeker doen) en tot gauw.

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuk idee met die minibloemetje. En een erg mooie kleur ook!
    Freubelgroetjes Petra

    BeantwoordenVerwijderen