woensdag 12 juni 2013

Brown paperbags

Ik hou wel van een uitdaging vooral met kaartjes maken. Nou dit was een uitdaging die wel een avond of drie heeft gekost maar ik vind wel dat het de moeite waard was.
Ik kijk altijd wel naar allerlei YouTube filmpjes voor inspiratie en zo vond ik ook dit idee.
Het boekje is gemaakt van simpele bruine (er waren ook witte) papieren zakjes (gekocht bij de hobby winkel). Ik heb elke pagina beplakt met designpapier. Het is misschien een tik van mij maar meestal als ik wat nieuws probeer doe ik dat eerst met het oude papier wat ik nog heb liggen van voor Stampin' Up! en als het dan gelukt is maak ik het in het andere papier maar wat wil het nu ik vind hem zo leuk geworden dat ik hem toch met jullie wil delen. Ik ga hem vast en zeker nog een keer maken hoor maar ik heb zulke leuke nieuwe spullen liggen daar wil ik nu wel mee aan de slag.

Deze keer dus geen hele lange lijst met producten maar alleen wat foto's.
 
 
 
 
Zoals je op de foto's ziet zitten er allemaal vakjes en kaartjes in verstopt. Je kan het boekje gebruiken als fotoboekje of om cadeau te geven aan iemand die jarig is en dan als verslag met de baby foto's tot aan hoe oud ze nu zijn of als 40 jarig trouwboekje met allerlei foto's er in van het trouwpaar.
Een hele fijne dag en tot gauw maar weer...

5 opmerkingen:

 1. Leuk zeg en echt een creatief idee!! Gaaf :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jij bent echt creatief zeg. Mooi geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij blijft mooi, prachtig gedaan, TOPPIE!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg leuk Nicole!

  Groetjes en een fijn weekend,
  Marit

  BeantwoordenVerwijderen