dinsdag 11 juni 2013

I love little bags deel 2

Zoals beloofd de uitleg van het tasje. Het is echt zo makkelijk en tot mijn verbazing zag ik gisteren een variant er van en dat was een doosje voor zeep. Ga ik vast ook nog wel maken.

 
Zoals je ziet heb ik hem extra groot gemaakt dat je het goed ziet wat de afmetingen zijn die zijn trouwens in centimeters (ja mam ik denk ook aan jouw). De streepjes in de hoeken daar moet de lijm en dan vouw je ze naar binnen toe. Als je het dan goed hebt gedaan en je vouwt de boven en onderkant naar elkaar toe krijg je in het midden een bakje. De smalle strook daar had ik in het midden een klittenband stipje op geplakt om het tasje dicht te houden. Zoals je ziet komt er geen schaar te pas alles is gevouwen. Kom je er echt niet uit laat me het weten dan ik je helpen. Ik kan niet wachten om het zeep doosje te maken misschien wel met mijn nieuwe alfabet stempel set die ik vandaag binnen heb gekregen.                                                                                                                                          
 
Nog even dit gisteren heb ik zo erg gelachen ik kon een bestelling verwachten en tot mijn grote verbazing was dat gisteren ook zo. Ik kwam van mijn werk en mijn moeder die altijd om maandag oppast zegt ik heb een verassing voor je je pakketje is er. Dus wij die doos opmaken om een hele lading bruin papier te vinden en helemaal in de hoek een potje Emboss poeder wit te vinden. Had ik een tijd geleden bestelt maar was niet leverbaar en wel ja hier is ie. Maar dat was het nog niet helemaal want zaterdag had ik nieuwe spulletjes bestelt en twee gratis stempels en die kreeg ik dus vandaag een dag na het emboss doosje humor he hadden ze een dag gewacht dan had het in deze doos gekund maar je hoort me niet klagen want ik had het zaterdag bestelt en nu al binnen helemaal top toch. Nou dit moest ik even kwijt leuk dat je luisterde (of niet) tot gauw maar weer groetjes.

2 opmerkingen: