woensdag 26 juni 2013

Vogelhuisje

Ik had laatst zo iets leuks gezien het zag er erg ingewikkeld uit maar het bleef maar in me hoofd spoken dat ik ook zo iets wou maken. Na lang na denken en al de spulletjes bij elkaar zoeken heb ik het gister avond afgemaakt. Het zal niet iedereen zijn smaak zijn maar ik vind het wel erg mooi geworden. De mevrouw die hem had gemaakt had hem wat meer versierd maar ik vind dit wel mooi.
En het feit dat het gewoon helemaal van papier en karton is gemaakt wauw. Ik heb geen doosjes gebruikt alles is gemaakt van delen karton.

Nou hier komt ie dan ben benieuwd naar jullie reacties....
Dit is het vogelhuisje binnen in als je het dak eraf haalt zitten er tags in waar je foto's op kan plakken en tekst bij schrijven.Binnen in heb ik aan de zijkanten papier geplakt met harmonica vouwen zodat de tags er tussen kunnen.

Dit zijn de tags. Ik heb elke tag anders versierd.

Op de bruine vlakken kan je foto's plakken.

Ik heb ook een paar kleine boekjes gemaakt die je in pockets kan opbergen.Kortom het is een soort van 3D scrapbook geworden.
Op naar het volgende project en tot gauw.

3 opmerkingen:

  1. Jeetje, wat een project! Hoe krijg je het gevonden en gemaakt. Het ziet er erg gaaf uit en dat dak is echt heel apart. Goed bezig geweest :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nicole wat een werk en wat gaaf. Jij bent echt creatief! Helemaal top.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat een leuk vogelhuis en war een hoop werk erg mooi ali

    BeantwoordenVerwijderen