maandag 8 april 2013

Lucky Limeade

Vandaag een kaartje met de Elegant Butterfly (127526) en de Papillon Potpourri (123757) wood, (123759) clear. Ze blijven toch echt heel mooi die stempels. Ik heb er voor gekozen om alleen de kleur Lucky Limeade (124388) te gebruiken dan blijft het heel simpel. Ik heb ook nog een stempel van de sale-a-bration gebruikt die niet meer leverbaar is.
De vlinder heb ik eerst in de kleur Lucky Limeade gemaakt en toen in Whisper White (106550) voor wat 3D effect (op foto's is dat altijd moeilijk te zien) . De vlinder op de Whisper White is met de St├úzOn Ink Pad (101406) gemaakt.

Ik had van de week trouwens mijn eerste bestelling een mevrouw die de Stampin' Trimmer (129722)  had besteld. En zaterdag heb geef ik mijn eerste workshop. Gaat helemaal te gek worden kan haast niet wachten.

3 opmerkingen:

  1. Mooie kaart. Leuk dat je maar alleen lucky limeade hebt gebruikt. Lekkere frisse kleur. Super dat je de eerste bestelling hebt gehad. Dat er nog maar vele mogen volgen. En heel veel succes met je eerste workshop. Ben benieuwd hoe die gaat.
    groetjes
    Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Nicole, dit is een heel mooie kaart. Ondanks (bijna) een kleur toch een lekker fris geheel. Als ik het goed zie heb je de onderste vlinder ook in groen gemaakt en daarna nog een keer in zwart/wit. Geeft in ieder geval een leuk en speels effect. Groetjes Yolanda B)

    BeantwoordenVerwijderen