dinsdag 2 april 2013

Secret Garden

Het is altijd moeilijk om op gang te komen als je een dag vrij bent geweest en je moet weer aan het werk poeh maar ja morgen weer vrij.

Ik heb voor vandaag de stempelset Secret Garden gebruikt uit de lente/zomer catalogus. Ik heb er voor gekozen om een bundel te nemen dat wil zeggen je neemt de stempel en de framelits samen en krijgt dan 15% korting op het bedrag. Secret Garden Bundle (131100) wood, (131099) clear. Je kan er ook voor kiezen om een van de twee te kopen dat kun je vinden in de catalogus.

Ik had gisteren ook al de Pool Party gebruikt maar en ja vandaag weer ben ik bang. Ik begon met een andere kleur maar ik vond de Calypso Coral zo mooi staan met de Pool Party en de Island Indigo en ja dan is het kaartje snel gemaakt.
 
Ik heb voor de kaart gewoon een standaard maat genomen. De kleur is Pool Party (124391) en de strookje zijn in Island Indigo (124390) en Calypso Coral (124392) ik heb hier met de stempel Confetti (116960) wood, (120465) clear een design op gemaakt. De stempel Secret Garden heb ik net zo gedaan als gisteren de Swallowtail en de bladeren zijn met Lucky Limeade (126984) gestempeld. Ik heb een tekststempel van de sale-a-bration gebruikt net als het lintje en die zijn niet meer leverbaar. Nog wat bling op de vlinders en hij is helemaal klaar.
Fijne avond allemaal groetjes.

2 opmerkingen:

 1. Prachtig kaartje Nicole!
  Liefs Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Weer een super kaartje. Die kleuren zijn inderdaad geweldig bij elkaar.
  Groetjes
  Marianne

  BeantwoordenVerwijderen