woensdag 17 april 2013

real red

Ik heb vandaag een kaartje wat je binnenkort kan gebruiken voor moederdag. Ik heb nog geen teks stempel voor moederdag die is wel besteld maar nog niet binnen. Ik heb er daarom maar de stempel just for you van de stempelset Little Greeting (129111) wood van de lente/zomer catalogus. Normaal gebruik ik niet zo snel de kleur rood maar ik vind de kleur Real Red (126949) wel erg mooi. De stempel Secret Garden (129141) wood, (129144) clear past echt wel bij moederdag (welke moeder houdt nou niet van een bosje bloemen). De hartjes van de bloemen zijn met Daffodil Delight (126944) gestempeld en de blaadjes met Old Olive (126953) de bloem en het blad is uitgesneden met de Framelits Dies Secret Garden (129372) ook als bundel met 15% korting verkrijgbaar. Ik heb net als gisteren ook in deze kaart een stuk Whisper White gedaan met de stempel afdruk.

 
Ik wou nog even je erop wijzen dat we een actie hebben mocht je nu ook graag demonstratrice willen worden dan hebben we een mooie actie voor je krijgt nu €35 extra in je starterspakket. Dus betaal je niet €210 maar €129 voor je starterspakket dus je mag voor €35 extra materiaal uit kiezen. Heb je interesse kijk dan even onder het kopje demonstratrice worden voor de informatie.
 
Dan is er ook nog voor de hostess van een party een leuke actie en die is als je nu een party geeft en er word voor €350 besteld mag de hostess voor een extra €35 uitkiezen.
Deze actie loopt van 15 april tot 30 mei.
 
Het word vandaag een mooie dag dus als het kan geniet er van ik ga dat zeker doen.
groetjes......

3 opmerkingen:

 1. Mooi hoor die kleuren zo bij elkaar. Leuke kaart.
  Groetjes
  Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooie kaart hoor en wat een mooie kleuren ali

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is dit ook een leuke kaart Nocole. Mooi zo met een witte strook ertussen en daar dan een enkele bloem op. gaaf effect!
  Liefs Angelique

  BeantwoordenVerwijderen