zondag 23 juni 2013

Mosaic Madness

Een tijd geleden had ik dit doosje gezien bij Dawnsstampingthoughts . Ik vond hem super leuk en nu dacht ik is wel leuk voor de juf van mijn zoontje die is bijna jarig en er kan een leuk presentje in.
Als je wil zien hoe je hem maakt ga vooral naar haar site ze heeft hele leuke creaties je moet wel bij haar oude filmpjes kijken want daar vond ik hem tussen.


 
Het is nog een week en dan mag er besteld worden uit de nieuwe catalogus en dit is vast een voorproefje van wat er komen gaat. Ik heb hier voor de stempels Mosaic Madness en de bijpassende punch gekozen en het mooie design paper wat er bij past. De kleuren zijn Island Indigo en Pumpkin Pie en natuurlijk Whisper White. Nou ik zie jullie gauw weer terug groetjes. 

5 opmerkingen:

  1. Mooi gemaakt. Ik moet nog aan de slag voor de juf.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Was ff zoeken maar hier is de link naar de pagina en de video. Dacht dat dat misschien wel handig was voor mensen die hem na willen maken. http://dawnsstampingthoughts.typepad.com/dawns_stampin_studio/2012/06/surprise-box-video-.html

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw wat een mooi doosje! Echt heel leuk gedaan :) link is inderdaad wel handig!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wat een leuk doosje voor de juffies ali

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat leuk Nicole. Ik heb deze ook pas geleden voor iemand gemaakt. Echt een heel leuk model, en erg eenvoudig al ziet het er best moeilijk uit. Wat heb je vrolijke kleuren gebruikt. Super!
    Liefs Angelique

    BeantwoordenVerwijderen